Εικονικό Γραφείο – Επιχειρηματική Διεύθυνση

17_1

Εικονικό γραφείο σε μια μόνο ημέρα!

Είτε εργάζεστε από το σπίτι είτε είστε μια εταιρεία με βλέψεις επέκτασης στην παγκόσμια αγορά, αλλά προς το παρόν δεν σας χρειάζεται ένα παραδοσιακό γραφείο πλήρους απασχόλησης, η a-office σας προτείνει την «εικονική λύση».
Επιλέξτε ανάμεσα στις υπηρεσίες που παρέχουμε και αποκτήστε σε μία μόνο ημέρα όλα τα πλεονεκτήματα μίας μεγάλης επιχείρησης χωρίς περιττές επιβαρύνσεις για τη δημιουργία γραφειακών εγκαταστάσεων ή τη στελέχωση ανθρωπίνου δυναμικού αλλά και χωρίς τη φυσική σας παρουσία! Εκμεταλλευτείτε τώρα τα πλεονεκτήματα μιας επαγγελματικής διεύθυνσης υψηλού κύρους για την αλληλογραφία σας, τις επαγγελματικές σας κάρτες καθώς και την εταιρική ιστοσελίδα σας. Το άρτια εκπαιδευμένο και πολύγλωσσο προσωπικό μας αναλαμβάνει να διαχειριστεί τις κλήσεις σας, να προωθήσει την αλληλογραφία σας και τα μηνύματα σας εξ’ αποστάσεως, ακολουθώντας πιστά τις οδηγίες σας!
Η συγκεκριμένη υπηρεσία συνδυάζεται ιδανικά με την υπηρεσία του hot desking καθώς και την χρήση αίθουσας συσκέψεων, προκειμένου να συναντήσετε τους πελάτες σας στο επαγγελματικό περιβάλλον της a-office.

Με την υπηρεσία του εικονικού γραφείου, η a-office σας παρέχει:

  • επαγγελματική διεύθυνση κύρους
  • αυτόνομη τοπική τηλεφωνική γραμμή
  • εξατομικευμένες τηλεφωνικές υπηρεσίες & 24 ώρες Voicemail
  • προώθηση αλληλογραφίας, fax και email
  • άμεση πρόσβαση & ειδικές τιμές στις αίθουσες συσκέψεων

*δείτε επίσης hot desking
*δείτε επίσης αίθουσα συσκέψεων

.